O nas

Jestem dyplomowanym naturoterapeutą. Ukończyłam także fitoterapię, homeopatię oraz dietetykę kliniczną.  Jestem autorką książek “Piękni z Natury – ziołowa pielęgnacja Twojej skóry” oraz “Zdrowi z Natury”.   Wraz z Damianem prowadzimy wykłady i warsztaty na temat ziół oraz zdrowego odżywiania i naturalnych metod leczenia. Moją największą pasją jest ziołolecznictwo, jego cudowna czasami wręcz magiczna historia oraz wszystkie te wspaniale rośliny dzięki którym odzyskujemy zdrowie i urodę.  Uwielbiam gotować a na naszym stole pojawiają się potrawy z olbrzymią ilością ziół.

Razem z Niną dzielimy się z ludźmi naszą wiedzą i doświadczeniem na temat zdrowego odżywiania. Sam jestem przykładem tego, jak bardzo można zmienić swoje życie – kiedyś ważyłem prawie 120 kilogramów – dziś – sami widzicie. Prywatnie kocham Bieszczady. Zaglądam w ich każdy nieodkryty zakątek pieszo i samochodem. Odkrywam opuszczone wsie i badam ich ruiny. Pasjonuję się prawdziwą historią tego regionu i ludzi tu kiedyś żyjących.